Portabolt power logo

Beheers uw energie met peakshaving

Optimaliseer uw stroomverbruik met Portabolt

Oplossingen op maat

Betrouwbaar

Veilig en Snel

Schoon en Stil

Hoe piekbelastingen uw energiebeheer beïnvloeden

De stroombelasting is nooit constant en op sommige momenten piekt het stroomverbruik. Bijvoorbeeld bij het gebruik van zwaar materieel op een bouwplaats. Deze piekbelastingen kunnen leiden tot hoge kosten en inefficiëntie. Onze krachtige batterijen maken peakshaving mogelijk: een betere afstemming van vraag en aanbod. Peakshaving is een vorm van energiebeheer die erop gericht is om pieken in de stroombehoefte te voorkomen of af te zwakken.

Portabolt biedt een betrouwbare oplossing voor peakshaving met onze mobiele batterijoplossingen. Deze systemen slaan energie op tijdens daluren en leveren deze terug tijdens piekuren, waardoor een stabiele en efficiënte energievoorziening gegarandeerd is.

Onze Portabolts

Betrouwbare energie tijdens piekuren

Onze mobiele batterijoplossingen zorgen ervoor dat je altijd kunt vertrouwen op een stabiele energievoorziening, zelfs tijdens de hoogste piekbelastingen. Onze batterijen slaan overtollige energie op tijdens periodes van laag verbruik en stellen deze beschikbaar wanneer de vraag naar energie piekt. Dit voorkomt onderbrekingen in de stroomvoorziening en zorgt ervoor dat zware apparatuur en machines continu operationeel blijven. Dankzij Portabolt heb je altijd de energie die je nodig hebt, precies wanneer je die nodig hebt.

Kostenbesparend energiebeheer

Bespaar aanzienlijk op energiekosten door piekbelastingen effectief te verminderen. Door energie op te slaan wanneer de vraag laag is en deze te gebruiken tijdens piekuren, vermijd je hoge piekprijzen en verminder je de behoefte aan kostbare upgrades van het elektriciteitsnet. Dit betekent lagere operationele kosten en een efficiëntere energievoorziening voor je bedrijf. Daarnaast helpen onze batterijen bij het optimaliseren van je energiegebruik, waardoor je profiteert van een duurzamere en milieuvriendelijke bedrijfsvoering.

Voorzien van stroom

Peakshaving met portabolt

Bij Portabolt begrijpen we de uitdagingen van piekbelastingen. Daarom zijn onze mobiele batterijoplossingen ontworpen om aan de hoogste standaarden te voldoen en zijn ze direct inzetbaar.

Overal en altijd krachtstroom

Betrouwbare batterijen die overal en altijd krachtstroom leveren op locatie.

Geen CO2-uitstoot

Onze volledig elektrische oplossingen dragen bij aan een schonere en stillere werkomgeving.

Flexibele huurtermijnen

Huur onze batterijen voor de periode die het beste bij de bedrijfsbehoeften past.

Direct beschikbaar

Onze batterijen kunnen direct worden geleverd en geïnstalleerd.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over hoe Portabolt’s mobiele batterijoplossingen kunnen helpen met peakshaving? Hier zijn antwoorden op de meest gestelde vragen.

Peakshaving verwijst naar het proces waarbij lokale energieopslag wordt gebruikt om piekbelastingen op het elektriciteitsnet te verminderen. Dit gebeurt door energie op te slaan tijdens daluren en vrij te geven tijdens piekuren.

Peakshaving helpt de energiekosten te verlagen, de belasting op het elektriciteitsnet te verminderen en zorgt voor een stabiele stroomvoorziening, zelfs tijdens piekbelastingen.

Load shifting verschuift een deel van de piekbelasting naar een tijdstip met lagere energiekosten, zonder de totale stroomafname te veranderen. Peakshaving vermindert daadwerkelijk de piekbelasting door het gebruik van lokale energieopslag.

Ja, onze batterijen zijn volledig elektrisch en hebben geen uitstoot, wat bijdraagt aan een schonere en stillere werkomgeving.

Peakshaving is toepasbaar in verschillende sectoren waaronder de bouw, industrie, evenementenorganisatie en meer. Onze oplossingen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw sector.

Neem controle over uw energieverbruik