Portabolt power logo

Oplossingen voor netcongestie

Betrouwbare energie zonder onderbrekingen

Oplossingen op maat

Betrouwbaar

Veilig en Snel

Schoon en Stil

Netcongestie en de gevolgen voor uw stroomvoorziening

Netcongestie is een groeiend probleem door de toenemende vraag naar elektriciteit en de beperkte capaciteit van het elektriciteitsnet. Dit kan leiden tot stroomuitval, vertragingen bij het verzwaren van netaansluitingen en hoge kosten voor bedrijven die afhankelijk zijn van een stabiele stroomvoorziening. De gevolgen van netcongestie kunnen ernstig zijn, van productieonderbrekingen tot het niet kunnen uitbreiden van bedrijfsactiviteiten.

Portabolt biedt een betrouwbare en efficiënte oplossing voor netcongestie. Onze mobiele batterijoplossingen zijn ontworpen om de druk op het elektriciteitsnet te verlichten door energie op te slaan en vrij te geven wanneer dat nodig is. Dit zorgt ervoor dat bedrijven kunnen blijven opereren zonder zich zorgen te maken over stroomonderbrekingen.

Onze Portabolts

Flexibele energieoplossingen voor bedrijven

Onze mobiele batterijoplossingen zijn ideaal voor bedrijven die te maken hebben met netcongestie. Portabolt’s mobiele batterijoplossingen bieden een directe en betrouwbare bron van energie om deze pieken op te vangen. Onze accu containers of accu trailers slaan energie op wanneer de vraag laag is en leveren deze terug tijdens piekuren, zodat je bedrijf ononderbroken kan blijven draaien. Deze flexibele energievoorziening zorgt ervoor dat je zware machines en kritieke systemen continu van stroom worden voorzien, zonder afhankelijk te zijn van een instabiel net.

Vermijd hoge kosten en vertragingen

Netcongestie leidt vaak tot hoge kosten vanwege de noodzaak voor netverzwaring of alternatieve stroombronnen zoals dieselgeneratoren. Portabolt biedt een kosteneffectieve oplossing door onze mobiele batterijen in te zetten. In plaats van te investeren in dure netverzwaring, kunnen onze batterijen direct worden ingezet om extra capaciteit te leveren waar en wanneer dat nodig is. Bovendien draagt het gebruik van onze emissieloze batterijen bij aan een groenere bedrijfsvoering.

Voorzien van stroom

Portabolt voor een stabiel stroomnet

Bij Portabolt begrijpen we de uitdagingen van netcongestie en bieden we oplossingen die maximale betrouwbaarheid en capaciteit garanderen. We bieden flexibele huurtermijnen die aansluiten bij diverse projectbehoeften.

Overal en altijd krachtstroom

Betrouwbare batterijen die overal en altijd krachtstroom leveren op locatie.

Geen CO2-uitstoot

Onze volledig elektrische oplossingen dragen bij aan een schonere en stillere werkomgeving.

Flexibele huurtermijnen

Huur onze batterijen voor de periode die het beste bij de bedrijfsbehoeften past.

Direct beschikbaar

Onze batterijen kunnen direct worden geleverd en geïnstalleerd.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over hoe Portabolt’s mobiele batterijoplossingen jouw netcongestieproblemen kunnen oplossen? Hier zijn antwoorden op de meest gestelde vragen.

Netcongestie treedt op wanneer de vraag naar elektriciteit groter is dan de capaciteit van het elektriciteitsnet. Dit kan leiden tot stroomuitval en vertragingen bij het verzwaren van netaansluitingen, wat operationele uitdagingen en hoge kosten kan veroorzaken.

Mobiele batterijoplossingen slaan energie op tijdens daluren en leveren deze tijdens piekuren, waardoor de druk op het elektriciteitsnet vermindert en een stabiele stroomvoorziening gewaarborgd wordt.

Het installatieproces is eenvoudig en snel. In de meeste gevallen kunnen onze oplossingen binnen enkele uren operationeel zijn.

Ja, mobiele batterijen zijn ideaal voor gebruik in zowel stedelijke als afgelegen gebieden omdat ze stil zijn en geen uitstoot hebben. Hierdoor kunnen werkzaamheden met minder overlast voor de omgeving worden vervuld.

De opslagcapaciteit varieert per model en kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van jouw project. We bieden verschillende capaciteiten om aan diverse eisen te voldoen.

Ja, onze mobiele batterijoplossingen kunnen naadloos worden geïntegreerd met bestaande energiesystemen, zoals zonne-energie of andere bronnen.

Wees verzekerd van stabiele energie