Een off-grid stroomvoorziening met portabolt

Duurzame en efficiënte energieoplossing

OPLOSSINGEN OP MAAT

BETROUWBAAR

VEILIG EN SNEL

SCHOON EN STIL

betrouwbare Stroom nodig op een afgelegen locatie?

Het leveren van stroom op afgelegen locaties zonder toegang tot het reguliere elektriciteitsnet kan een uitdaging zijn. Bedrijven en projecten hebben behoefte aan een stabiele, betrouwbare en duurzame energiebron die geen afhankelijkheid van externe infrastructuur vereist. Traditionele oplossingen zoals dieselgeneratoren zijn vaak niet kosteneffectief en hebben een aanzienlijke impact op het milieu.

Portabolt biedt geavanceerde off-grid stroomvoorzieningssystemen die zijn ontworpen om deze uitdagingen aan te pakken. Onze systemen bieden een betrouwbare en duurzame energiebron die perfect is voor afgelegen locaties. 

Onze Portabolts

Altijd stroom, ongeacht de locatie

Portabolt’s off-grid stroomvoorzieningssystemen zorgen ervoor dat u altijd toegang heeft tot stroom, waar u zich ook bevindt. Onze oplossingen zijn ideaal voor afgelegen locaties, bouwplaatsen, evenementen en tijdelijke installaties waar geen aansluiting op het elektriciteitsnet beschikbaar is. Dankzij onze innovatieve technologieën kunt u vertrouwen op een stabiele en continue energievoorziening, zonder afhankelijk te zijn van externe infrastructuur.

Milieuvriendelijke energieoplossing

Onze off-grid stroomvoorzieningssystemen zijn ontworpen met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid als kernwaarden. Ze maken gebruik van geavanceerde batterijtechnologie om een schone en stille energievoorziening te bieden. Dit helpt niet alleen om uw ecologische voetafdruk te verkleinen, maar zorgt ook voor een aangenamere (werk)omgeving zonder geluidsoverlast. 

Voorzien van stroom

Portabolt voor uw energie uitdaging

Vertrouw op onze innovatieve aanpak om uw energie-uitdagingen te overwinnen en uw doelstellingen te bereiken.

Overal en altijd krachtstroom

Betrouwbare batterijen die overal en altijd krachtstroom leveren op locatie.

Geen CO2-uitstoot

Onze volledig elektrische oplossingen dragen bij aan een schonere en stillere werkomgeving.

Flexibele huurtermijnen

Huur onze batterijen voor de periode die het beste bij de bedrijfsbehoeften past.

Direct beschikbaar

Onze batterijen kunnen direct worden geleverd en geïnstalleerd.

Veelgestelde vragen

Het kiezen van de juiste off-grid stroomvoorzieningsoplossing kan complex zijn. Daarom hebben we de meest gestelde vragen over onze systemen verzameld en beantwoord.

Een off-grid stroomvoorziening biedt onafhankelijkheid van het reguliere elektriciteitsnet. Met Portabolt ervaar je lagere operationele kosten, geen uitstoot en geen lawaai.

Onze systemen zijn ontworpen voor snelle installatie en kunnen vaak vrijwel direct of binnen enkele uren operationeel zijn, afhankelijk van de complexiteit van de locatie.

Er zijn tal van toepassingen waar onze portabolt’s voor gebruikt worden. Onze systemen zijn ideaal voor toepassingen zoals afgelegen bouwplaatsen, noodstroomvoorzieningen, tijdelijke evenementen, of integratie met hernieuwbare energiebronnen.

Ja, onze systemen zijn uitgerust met geavanceerde monitoring en data-analysetools die real-time inzicht bieden in de prestaties en status van uw systeem.

Kies voor betrouwbare off-grid stroomvoorziening

PORTABOLT
Centaurusweg 29
5015 TC Tilburg
Nederland