Portabolt power logo

Duurzame batterij energieopslag

Geniet van duurzame energie zonder onderbrekingen

Oplossingen op maat

Betrouwbaar

Veilig en Snel

Schoon en Stil

De uitdagingen van energieopslag

Energieopslag is een cruciaal aspect voor bedrijven die afhankelijk zijn van een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening. Het vinden van een oplossing die niet alleen efficiënt en kosteneffectief is, maar ook milieuvriendelijk, kan een uitdaging zijn. Veel bedrijven kampen met hoge operationele kosten, beperkte flexibiliteit in energiebeheer.

Portabolt biedt een duurzame en efficiënte oplossing met onze batterij energieopslagsystemen. Onze volledig elektrische systemen bieden betrouwbare energieopslag en helpen uw bedrijf om operationele kosten te verlagen en aan milieunormen te voldoen. 

 

Onze Portabolts

Oplossingen op maat

Portabolt biedt batterij energieopslagoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een kleine oplossing nodig heeft voor een afgelegen locatie of een grootschalige oplossing voor een industrieel project, wij kunnen een systeem op maat leveren. Onze modulaire ontwerpen maken het eenvoudig om de capaciteit te vergroten of te verkleinen naargelang uw behoeften veranderen.

Veilig en betrouwbaar

Onze batterij energieopslagsystemen zijn ontworpen met veiligheid en betrouwbaarheid als topprioriteiten. Ze zijn bestand tegen zware omstandigheden en ontworpen om langdurig en zonder onderbrekingen te werken. Geavanceerde beveiligingsfuncties zorgen ervoor dat onze systemen veilig kunnen worden ingezet in diverse omgevingen.

Voorzien van stroom

Portabolt's systemen staan voor je klaar

Of u nu tijdelijke opslag nodig heeft voor een evenement of een permanente oplossing voor uw bedrijf, u kunt rekenen op de betrouwbaarheid en efficiëntie van onze systemen

Overal en altijd krachtstroom

Betrouwbare batterijen die overal en altijd krachtstroom leveren op locatie.

Geen CO2-uitstoot

Onze volledig elektrische oplossingen dragen bij aan een schonere en stillere werkomgeving.

Flexibele huurtermijnen

Huur onze batterijen voor de periode die het beste bij de bedrijfsbehoeften past.

Direct beschikbaar

Onze batterijen kunnen direct worden geleverd en geïnstalleerd.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over hoe Portabolt’s mobiele batterijoplossingen jouw problemen kunnen oplossen? Hier zijn antwoorden op de meest gestelde vragen.

Zodra de gewenste Portabolt beschikbaar is kan de levering vrijwel direct geregeld worden. Na levering kan de Portabolt vrijwel direct worden geactiveerd. 

De portabolt’s bieden voordelen zoals geen uitstoot, lagere operationele kosten, minimale geluidsoverlast en grotere flexibiliteit in energiebeheer.

Kies voor betrouwbare batterij energieopslag