Portabolt power logo

Grote Aggregaat voor Grote Projecten

Betrouwbare en efficiënte energieoplossing

Oplossingen op maat

Betrouwbaar

Veilig en Snel

Schoon en Stil

De uitdagingen van grote energiebehoeften

Grote industriële projecten, bedrijventerreinen en bouwplaatsen vereisen aanzienlijke hoeveelheden energie. Traditionele dieselaggregaten kunnen deze vraag niet altijd efficiënt en betrouwbaar invullen. Bovendien brengen ze een aanzienlijke uitstoot van schadelijke stoffen met zich mee. Deze factoren kunnen de operationele efficiëntie verminderen en de kosten verhogen.

Portabolt biedt een krachtige en duurzame oplossing met onze grote aggregaten. Onze systemen leveren betrouwbare en efficiënte energie, zelfs voor de grootste projecten, zonder de nadelen van traditionele aggregaten. Bekijk samen met ons de opties en geniet van een duurzaam alternatief.

Onze Portabolts

Uitstekende prestaties en capaciteit

Portabolt’s grote aggregaten zijn ontworpen om uitzonderlijke prestaties en capaciteit te leveren, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Onze systemen bieden krachtige en betrouwbare energie, waardoor ze ideaal zijn voor grootschalige industriële projecten en bouwplaatsen. Dankzij de geavanceerde technologieën in onze aggregaten kunt u erop vertrouwen dat uw energiebehoeften altijd worden vervuld, zonder compromissen op het gebied van prestaties of efficiëntie.

Milieuvriendelijke en duurzame oplossingen

Onze volledig elektrische systemen produceren geen uitlaatgassen, wat bijdraagt aan een schonere en gezondere (werk)omgeving. Dit maakt ze perfect voor gebruik in milieugevoelige gebieden en voor bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid en het naleven van strikte milieuregelgevingen. 

Voorzien van stroom

Ervaar het verschil met Portabolt

Bij Portabolt geloven we in het leveren van producten die niet alleen voldoen aan de verwachtingen, maar deze ook overtreffen.

Overal en altijd krachtstroom

Betrouwbare batterijen die overal en altijd krachtstroom leveren op locatie.

Geen CO2-uitstoot

Onze volledig elektrische oplossingen dragen bij aan een schonere en stillere werkomgeving.

Flexibele huurtermijnen

Huur onze batterijen voor de periode die het beste bij de bedrijfsbehoeften past.

Direct beschikbaar

Onze batterijen kunnen direct worden geleverd en geïnstalleerd.

Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen over onze grote aggregaten verzameld en beantwoord. Vind hier antwoord op jouw vraag.

Portabolt biedt twee hoofdtypen aggregaten: Trailers en Containers. De trailers zijn lichtgewicht, eenvoudig te vervoeren en beschikbaar in capaciteiten van 15 kVA/40 kWh tot 90 kVA/160 kWh. De containers zijn geschikt voor grotere stroomvragen, met capaciteiten van 180 kVA/440 kWh en 90 kVA/800 kWh. Beide typen zijn modulair ontworpen en kunnen op maat worden geconfigureerd.

Onze elektrische aggregaten vereisen minimaal onderhoud, voornamelijk periodieke controles en software-updates. Ook hangt het af van de huurtermijn.

Ja, onze systemen zijn uitgerust met slimme technologieën die op afstand monitoring en beheer mogelijk maken, zodat je altijd inzicht hebt in de prestaties van je aggregaat.

 

De oplaadtijd varieert afhankelijk van het type en de capaciteit van de batterij, maar over het algemeen kunnen onze systemen binnen enkele uren volledig worden opgeladen.

Kies voor een betrouwbare grote aggregaat