Onze Portabolts

Het modulaire systeem

Elke Portabolt wordt op maat geconfigureerd zodat we jou precies kunnen voorzien in de energie die jij nodig hebt. Aan kleine verbruikers kunnen we bijvoorbeeld een batterij leveren die in 40 kWh voorziet met een vermogen van 15 kVA. Bij een grotere stroomvraag die nog wel mobiel is leveren we zelfs tot en met 90 kVA vermogen en 180 kWh capaciteit of alles daar tussenin, op maat voor jou geconfigureerd.

Actief met zwaar elektrisch materieel op de bouw of langs de weg? Hetzelfde modulaire systeem stelt ons in staat om een batterijcontainer te leveren die beschikt over een groter vermogen en capaciteit. Met onze batterijcontainers kun je bijvoorbeeld ook een elektrische graafmachine of wiellader van energie voorzien. Een korte snellaad-sessie in de pauze stelt je al in staat om hier de hele dag effectief mee te kunnen werken.

Portabolt trailers

Onze aanhangers zijn zeer breed inzetbaar en daarnaast ook heel eenvoudig te vervoeren achter de bus of de auto. Afhankelijk van je situatie kunnen we verschillende systemen inzetten. Wij zorgen ervoor dat de voorziening past bij de vraag, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten maar ook niet te veel betaalt.

  • 15 kVA vermogen / 40 kWh capaciteit
  • 45 kVA vermogen / 80 kWh capaciteit
  • 45 kVA vermogen / 240 kWh capaciteit
  • 90 kVA vermogen / 160 kWh capaciteit

Portabolt containers

Voor grotere stroomvragen kunnen we ook batterijcontainers voorzien. Deze systemen zijn dan wel minder makkelijk te vervoeren, dit maken ze goed door de enorme hoeveelheid energie die ze kunnen voorzien. Net als onze aanhangers zijn de containers ook modulair ontworpen en worden ze op maat voor jouw situatie geconfigureerd. Een greep uit de mogelijkheden:

  • 180 kVA vermogen / 440 kWh capaciteit
  • 90 kVA vermogen / 800 kWh capaciteit

Samen sterker

Onze Portabolts werken ook erg goed samen! Zo kun je bijvoorbeeld met een aanhanger een container bijladen, met twee aanhangers samen meer enegrie leveren dan één enkel systeem zou kunnen of bijvoorbeeld een systeem met een groot vermogen inzetten met een CCS-snellader naast een systeem met minder vermogen maar meer capaciteit voor laden in de nacht.

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Over Portabolt Power

We zijn ooit begonnen als het meten en hergebruiken van cellen uit laptop- en fietsaccu’s. Die opgedane kennis over meetsystemen en batterijen heeft de basis gelegd voor de ontwikkeling van de Portabolt. Met onze ervaring hebben we een uiterst robuust, betrouwbaar en veelzijdig systeem hebben ontwikkeld.

Verder hebben wij als bedrijf het volgende te bieden:

  • Hoogwaardige service – wij lossen eventuele problemen snel op. Omdat we de systemen zelf bouwen, kunnen we onverhoopte storingen ook snel op te lossen.
  • Slimme systemen – hierdoor beschikken we over veel kennis en data waarmee we jou in advies kunnen voorzien.
  • Korte lijnen, snelle service – wij zijn geen log en groot bedrijf, waarbij je 10 werkdagen op antwoord moet wachten als je een vraag hebt. We houden ervan om snel te schakelen.

Zij huren ook Portabolt: