Ontdek de kracht van onze Portabolts

Flexibele en duurzame energieoplossingen

OPLOSSINGEN OP MAAT

BETROUWBAAR

VEILIG EN SNEL

SCHOON EN STIL

De oplossing voor wisselende energiebehoeften

In een wereld waar energieverbruik voortdurend toeneemt, zijn betrouwbare en duurzame energieoplossingen essentieel. Bedrijven hebben vaak te maken met wisselende energiebehoeften, van piekbelastingen tot off-grid locaties. Traditionele energiebronnen zoals dieselgeneratoren zijn niet alleen inefficiënt, maar ook milieuonvriendelijk.

Onze Portabolts bieden de oplossing. Deze mobiele batterijen slaan energie op wanneer de vraag laag is en leveren deze wanneer de vraag hoog is. Of je nu extra capaciteit nodig hebt tijdens piekuren of een betrouwbare stroombron voor afgelegen locaties, Portabolt biedt een flexibele en duurzame oplossing.

Onze Portabolts

Portabolt trailers

Afhankelijk van je situatie kunnen we verschillende systemen inzetten. Wij zorgen ervoor dat de voorziening past bij de vraag, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten maar ook niet te veel betaalt. Portabolt Trailers zijn ideaal voor situaties waar mobiliteit en flexibiliteit cruciaal zijn.

  • 15 kVA vermogen / 40 kWh capaciteit
  • 45 kVA vermogen / 80 kWh capaciteit
  • 45 kVA vermogen / 240 kWh capaciteit
  • 90 kVA vermogen / 160 kWh capaciteit

Portabolt containers

Onze batterijcontainers zijn ideaal voor locaties met hoge energiebehoeften, zoals grootschalige bouwprojecten of industriële toepassingen. Net als onze aanhangers zijn de containers ook modulair ontworpen en worden ze op maat voor jouw situatie geconfigureerd. Ze bieden een betrouwbare en duurzame energiebron zonder uitstoot, wat bijdraagt aan een schonere en stillere werkomgeving.

  • 180 kVA vermogen / 440 kWh capaciteit
  • 90 kVA vermogen / 800 kWh capaciteit

Voorzien van stroom

Wat te verwachten van onze Portabolts

Onze mobiele batterijen zijn ontworpen om maximale betrouwbaarheid en capaciteit te bieden, ongeacht de omstandigheden. Of je nu een tijdelijke stroomvoorziening nodig hebt voor een project of een langdurige oplossing zoekt, onze Portabolts staan klaar om je te ondersteunen.

Overal en altijd krachtstroom

Betrouwbare batterijen die overal en altijd krachtstroom leveren op locatie.

Geen CO2-uitstoot

Onze volledig elektrische oplossingen dragen bij aan een schonere en stillere werkomgeving.

Flexibele huurtermijnen

Huur onze batterijen voor de periode die het beste bij de bedrijfsbehoeften past.

Direct beschikbaar

Onze batterijen kunnen direct worden geleverd en geïnstalleerd.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over hoe onze Portabolts jouw energiebehoeften kunnen vervullen? Hier zijn antwoorden op de meest gestelde vragen.

Portabolts bieden betrouwbare en flexibele energieoplossingen zonder uitstoot of geluidsoverlast. Ze zijn direct inzetbaar en helpen bij het besparen van kosten en het verbeteren van duurzaamheid.

De Portabolts zijn vrijwel direct inzetbaar, ons team zorgt voor een snelle levering en installatie van de mobiele energie oplossingen.

Portabolts zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Om een paar voorbeelden te noemen waarvoor ze kunnen dienen: bouwplaatsen, evenementen, noodstroomvoorzieningen en afgelegen locaties van stroom voorzien.

Ja, onze batterijen zijn volledig elektrisch en hebben geen uitstoot, wat bijdraagt aan een schonere en stillere werkomgeving.

Ja, onze batterijen kunnen naadloos worden geïntegreerd met andere energiebronnen zoals zonne-energie of bestaande netaansluitingen.

Investeer in flexibele energieoplossingen

PORTABOLT
Centaurusweg 29
5015 TC Tilburg
Nederland