Portabolt power logo

Onze accu trailers zijn breed inzetbaar

Betrouwbare accu trailers voor elke locatie

Oplossingen op maat

Betrouwbaar

Veilig en Snel

Schoon en Stil

Stroomvoorziening nodig op uitdagende locaties?

Het voorzien van mobiele energie kan een uitdaging zijn, vooral op locaties zonder vaste stroomvoorziening. Traditionele stroombronnen zijn vaak onbetrouwbaar en kunnen leiden tot vertragingen en extra kosten. Bovendien zorgen tijdelijke oplossingen zoals dieselgeneratoren voor geluidsoverlast en uitstoot, wat niet bevorderlijk is voor een duurzame werkplek.

Portabolt biedt een efficiënte en duurzame oplossing met onze accu trailers. Onze aanhangwagens met accu’s zijn eenvoudig te installeren en direct inzetbaar, waardoor mobiele energieproblemen snel en effectief worden opgelost.

Onze Portabolts

Betrouwbare en krachtige energiebron

De mobiele oplossingen van Portabolt zijn ontworpen om als een krachtige energiebron te bieden, geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om het aandrijven van zware machines op een bouwplaats of het leveren van stroom voor grootschalige evenementen. Onze aanhangers met stroom leveren de benodigde capaciteit en betrouwbaarheid. Ze zijn ideaal voor locaties zonder vaste stroomvoorziening en zorgen ervoor dat uw werkzaamheden nooit stil komen te liggen door energietekorten.

Eenvoudige mobiliteit en installatie

Een van de grootste voordelen is de mobiliteit en eenvoudige installatie. De trailers zijn ontworpen om gemakkelijk te worden vervoerd naar elke locatie en kunnen snel operationeel zijn. Dit betekent minimale onderbrekingen voor uw projecten. Bovendien zijn ze robuust en weerbestendig, waardoor ze betrouwbaar zijn onder diverse omstandigheden, van bouwplaatsen tot afgelegen evenementenlocaties.

Voorzien van stroom

Portabolt voor uw stroomvoorziening

Onze aanhangwagens met grote accu’s zijn ontworpen om aan de hoogste standaarden te voldoen en zijn direct inzetbaar. We bieden flexibele huurtermijnen die aansluiten bij de specifieke behoeften van verschillende projecten.

Overal en altijd krachtstroom

Betrouwbare batterijen die overal en altijd krachtstroom leveren op locatie.

Geen CO2-uitstoot

Onze volledig elektrische oplossingen dragen bij aan een schonere en stillere werkomgeving.

Flexibele huurtermijnen

Huur onze batterijen voor de periode die het beste bij de bedrijfsbehoeften past.

Direct beschikbaar

Onze batterijen kunnen direct worden geleverd en geïnstalleerd.

Veelgestelde vragen

Vragen over hoe onze mobiele batterijen u kunnen helpen bij de gewenste energieoplossing? Hier vindt je het antwoord op de meest gestelde vragen

De Accu Trailers van Portabolt kunnen energie leveren met een capaciteit variërend van 40 kWh tot 160 kWh, afhankelijk van het specifieke model. 

De gebruiksduur van onze accu’s hangt af van de energievraag. Gemiddeld kunnen ze een hele werkdag meegaan voordat ze moeten worden opgeladen. We bieden ook opties voor snelladen.

Ja, onze accu trailers zijn ontworpen met veiligheid in gedachten. Ze zijn robuust en bestand tegen ruwe omstandigheden. Bovendien zijn ze voorzien van geavanceerde veiligheidsfuncties om oververhitting en kortsluiting te voorkomen.

Het installatieproces is eenvoudig en snel. Ons team zorgt ervoor dat de accu trailers correct worden geplaatst en aangesloten op uw apparatuur. De accu trailers zijn na plaatsing direct operationeel inzetbaar.

Ja, onze accu trailers kunnen worden geïntegreerd met andere energiebronnen, zoals zonne-energie of bestaande netaansluitingen, om een hybride systeem te creëren dat maximale efficiëntie en betrouwbaarheid biedt.

Duurzame energieoplossing voor elke locatie