Toepassingen

De toepassingen van een PORTABOLT®

De toepassingen van Portabolts zijn eindeloos. Of je nu een netaansluiting wil verzwaren, om zo ook je zwaardere machines tijdens piekmomenten draaiende te houden, of je nu altijd een off-grid stroomvoorziening bij de hand wil hebben die je zelf makkelijk op kunt laden en in kunt zetten waar nodig, of dat je nu een noodvoorziening klaar wil hebben staan om bij stroomuitval jouw apparaten en systemen altijd aan het werk kunt houden. Wat jouw toepassing ook is en welke voorziening je ook nodig hebt, een Portabolt biedt de oplossing.

Netaansluiting verzwaren

Door de steeds strenger wordende criteria als het gaat om een netverzwaring als gevolg van de slinkende beschikbare capaciteit bij de netbeheerders, komt het steeds vaker voor dat een aanvraag om een netaansluiting te verzwaren wordt afgewezen. En als hij al wordt toegekend, gaat er vaak een flinke tijd overheen voordat de levering van de verzwaarde netaansluiting daadwerkelijk rond is. Kostbare tijd die een bedrijf met de behoefte de netaansluiting te verzwaren vaak niet heeft, waardoor de operatie in de knel kan komen. Een Portabolt biedt de uitkomst. Door een Portabolt te plaatsen kunnen zwaardere machines of meerdere machines tegelijk draaien en blijft de operatie constant. De Portabolt valt bij tijdens de piek en laadt op tijdens het dal.

Een off-grid stroomvoorziening met Portabolt

Er zijn veel redenen waarom je een off-grid stroomvoorziening nodig kunt hebben, denk aan stroom voor een evenement, herstelwerkzaamheden, bouw- en wegwerkzaamheden of tijdelijke bewaking. Iedere reden heeft een andere capaciteit nodig. Met de mobiele, modulaire en moderne batterijsystemen genaamd Portabolt kunnen wij je in iedere wens voorzien. Zet de aanhangwagen met de batterij neer waar je hem nodig hebt en je kunt hem meteen gebruiken. Is de Portabolt leeg? Dan laad je hem eenvoudig weer op via een EV laadpaal, gewone netstroom of krachtstroom. Heb jij voor een off-grid stroomvoorziening nodig? Neem dan contact met ons op om te bekijken wat een Portabolt voor jou kan doen.

Kranen in de bouw en renovatie

Voor veel werkzaamheden in woonwijken wordt gebruik gemaakt van een 10 tonmeter kraan of een mobiele torenkraan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan transformatie- en renovatieprojecten. Deze kranen zijn echter wel afhankelijk van een krachtstroomvoorziening, waar nu normaal gesproken een dieselaggregaat voor ingezet wordt. De kraan neemt maar af en toe een korte piek vermogen af om een last te tillen, maar het aggregaat staat wel de hele dag te draaien. Een Portabolt is uitermate goed in staat om deze pieken te leveren en doet dit bovendien in volledige stilte.

Zij huren ook Portabolt: