Portabolt power logo

De toepassingen van een portabolt

Duurzame energie toepassingen voor elke situatie of project

Oplossingen op maat

Betrouwbaar

Veilig en Snel

Schoon en Stil

Eenvoudige oplossingen voor complexe energiebehoeften

De toepassingen van Portabolt zijn eindeloos. Of je nu een netaansluiting wil verzwaren om zo ook je zwaardere machines tijdens piekmomenten draaiende te houden, altijd een off-grid stroomvoorziening bij de hand wil hebben of een noodvoorziening klaar wil hebben staan. Wat jouw toepassing ook is en welke voorziening je ook nodig hebt, een Portabolt biedt de oplossing.

Portabolt biedt een veelzijdige en milieuvriendelijke mobiele batterijoplossingen. Onze accu containers en trailers zijn eenvoudig te installeren, direct inzetbaar en bieden een betrouwbare energiebron zonder de nadelen van traditionele methoden.

Onze Portabolts

Bouwplaatsen en constructieprojecten

Onze mobiele batterijoplossingen zijn perfect voor bouwplaatsen waar een betrouwbare en continue stroomvoorziening cruciaal is.

Bouwkranen zijn afhankelijk van een krachtstroomvoorziening, waar normaal gesproken een dieselaggregaat voor ingezet wordt. De kraan neemt maar af en toe een korte piek vermogen af om een last te tillen, maar een aggregaat staat wel de hele dag te draaien. Een Portabolt is uitermate goed in staat om deze pieken te leveren en doet dit bovendien in volledige stilte en zonder uitstoot.

Netverzwaring zonder vertraging

Door strengere criteria en beperkte capaciteit bij netbeheerders worden aanvragen voor netverzwaring vaak afgewezen of vertraagd. Dit kan kostbare tijd kosten en bedrijfsoperaties verstoren.

Met een Portabolt kunnen meerdere machines tegelijk draaien zonder onderbrekingen. De Portabolt levert energie tijdens piekuren en laadt op tijdens daluren, waardoor je direct extra capaciteit hebt zonder wachttijd. Dit maakt het een flexibele en efficiënte oplossing voor bedrijven die snel extra stroom nodig hebben.

Voorzien van stroom

Portabolt levert batterijoplossingen

Of je nu werkt op een afgelegen bouwplaats, een grootschalig evenement organiseert, of extra stroom nodig hebt voor industriële toepassingen. Onze mobiele batterijoplossingen leveren de kracht waar en wanneer je die nodig hebt.

Overal en altijd krachtstroom

Betrouwbare batterijen die overal en altijd krachtstroom leveren op locatie.

Geen CO2-uitstoot

Onze volledig elektrische oplossingen dragen bij aan een schonere en stillere werkomgeving.

Flexibele huurtermijnen

Huur onze batterijen voor de periode die het beste bij de bedrijfsbehoeften past.

Direct beschikbaar

Onze batterijen kunnen direct worden geleverd en geïnstalleerd.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over hoe Portabolt’s mobiele batterijoplossingen jouw energiebehoeften kunnen vervullen? Hier zijn antwoorden op de meest gestelde vragen.

Onze oplossingen worden vaak gebruikt op bouwplaatsen, bij evenementen, op afgelegen locaties en als noodvoorziening voor kritieke infrastructuren.

Het installatieproces is eenvoudig en snel. In de meeste gevallen kunnen onze accu containers en trailers binnen enkele uren operationeel zijn.

Ja, onze oplossingen zijn volledig elektrisch en hebben geen uitstoot, wat bijdraagt aan een schonere en stillere werkomgeving.

De kosten variëren afhankelijk van de huurperiode en de capaciteit die nodig is. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Portabolt voor uw stroomvoorziening