Portabolt power logo

Accu containers voor elk project

Flexibele energieopslag, accu containers direct beschikbaar

OPLOSSINGEN OP MAAT

Betrouwbaar

Veilig en Snel

Schoon en Stil

lange wachttijden voor een tijdelijke bouwaansluiting?

Of u nu binnen of buiten de bebouwde kom gaat bouwen, u heeft geen garantie dat er genoeg stroom beschikbaar is. En is dat wel het geval, dan is het nog maar de vraag of uw bouwaansluiting precies op tijd is aangesloten. Ook traditionele methoden zoals dieselgeneratoren zijn vaak inefficiënt en veroorzaken aanzienlijke milieuschade en lawaai.

Met de accu containers van Portabolt behoren deze problemen tot het verleden. Onze containers zijn ontworpen om betrouwbare, schone energie te leveren waar en wanneer dat nodig is, zonder de nadelen van traditionele energieoplossingen.

Onze Portabolts

Batterijcontainers voor elk project

De accu containers van Portabolt bieden uitzonderlijke energieopslagcapaciteit, ideaal voor langdurig gebruik op bouwplaatsen, tijdens evenementen of op industriële locaties. Met de mogelijkheid om grote hoeveelheden energie op te slaan, zorgen onze containers ervoor dat je altijd toegang hebt tot voldoende stroom, zelfs op de meest afgelegen locaties. De containers zijn ontworpen voor maximale efficiëntie en betrouwbaarheid.

Milieuvriendelijke energieoplossing

Onze accu containers zijn volledig elektrisch en hebben geen uitstoot, wat ze tot een milieuvriendelijke keuze maakt. Ze dragen bij aan de reductie van de koolstofvoetafdruk van je projecten en voldoen aan de strenge milieuregels die steeds meer gemeentes en bedrijven opleggen. Bovendien zijn ze stil in gebruik, wat bijdraagt aan een aangenamere leefomgeving bij projecten in woonwijken.

Voorzien van stroom

Portabolt voor uw energiecapactiteit

Onze accu containers zijn ontworpen om maximale energiecapaciteit en betrouwbaarheid te bieden, ongeacht de locatie of omstandigheden. 

Overal en altijd krachtstroom

Betrouwbare batterijen die overal en altijd krachtstroom leveren op locatie.

Geen CO2-uitstoot

Onze volledig elektrische oplossingen dragen bij aan een schonere en stillere werkomgeving.

Flexibele huurtermijnen

Huur onze batterijen voor de periode die het beste bij de bedrijfsbehoeften past.

Direct beschikbaar

Onze batterijen kunnen direct worden geleverd en geïnstalleerd.

Veelgestelde vragen

Vragen over hoe onze mobiele batterijen u kunnen helpen bij de gewenste energieoplossing? Hier vindt je het antwoord op de meest gestelde vragen

De maximale opslagcapaciteit van de Accu Containers van Portabolt bedraagt 800 kWh. Deze containers zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van grootschalige projecten en kunnen aanzienlijke hoeveelheden energie opslaan om een betrouwbare en duurzame stroomvoorziening te garanderen.

Een accu container werkt door elektriciteit op te slaan in batterijen die in de container zijn geïnstalleerd. Deze opgeslagen energie kan later worden gebruikt om apparaten van stroom te voorzien wanneer er geen directe toegang tot het elektriciteitsnet is.

Accu containers worden vaak gebruikt voor tijdelijke stroomvoorziening op bouwplaatsen, evenementen, en andere locaties zonder directe toegang tot het elektriciteitsnet. Ze zijn ook nuttig voor het opslaan van duurzame energie van bijvoorbeeld zonnepanelen.

Ja, accu containers kunnen uitstekend worden gebruikt als noodstroomvoorziening. Ze kunnen snel worden ingezet om kritieke systemen van stroom te voorzien tijdens een stroomuitval.

Ja, accu containers zijn ontworpen met verschillende veiligheidsmechanismen zoals overbelastingsbeveiliging, om veilige werking te garanderen.

Energieoplossingen op maat voor uw project