Portabolt power logo

Duurzame aggregaten voor elke toepassing

Stille en schone energievoorziening

Oplossingen op maat

Betrouwbaar

Veilig en Snel

Schoon en Stil

Problemen met traditionele energiebronnen

Conventionele energieoplossingen, zoals dieselaggregaten, brengen tal van problemen met zich mee. Ze stoten aanzienlijke hoeveelheden CO2 en andere schadelijke stoffen uit. Daarnaast veroorzaken ze geluidsoverlast, wat de werk en woonomgeving minder aangenaam maakt en zelfs kan leiden tot gezondheidsproblemen. 

Portabolt biedt een duurzame en efficiënte oplossing met onze volledig elektrische aggregaten. Onze systemen leveren dezelfde betrouwbare energievoorziening als traditionele aggregaten, maar zonder de nadelen van uitstoot en lawaai. Met Portabolt’s duurzame aggregaten kunt u genieten van een efficiënte en milieuvriendelijke energieoplossing.

Onze Portabolts

Portabolt's duurzame oplossingen

Portabolt biedt duurzame energieoplossingen, waaronder innovatieve accu trailers en accu containers. Onze accu trailers zijn lichtgewicht, eenvoudig te vervoeren en perfect voor mobiele toepassingen zoals bouwplaatsen en tijdelijke stroomvoorzieningen. Onze accu containers bieden grotere capaciteit en vermogen voor industriële projecten en langdurige toepassingen, en integreren gemakkelijk in bestaande infrastructuren.

Stil, schoon en efficiënt in gebruik

Onze duurzame aggregaten werken stil en schoon, waardoor ze de ideale oplossing zijn voor stedelijke bouwplaatsen, evenementen en andere toepassingen waarbij deze projecteisen essentieel is. Onze systemen zorgen voor een efficiënte energievoorziening zonder de geluidshinder van traditionele aggregaten.

Voorzien van stroom

Uw duurzame energiepartner

Of u nu tijdelijke stroom nodig heeft voor een bouwproject of een langdurige energieoplossing zoekt, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Overal en altijd krachtstroom

Betrouwbare batterijen die overal en altijd krachtstroom leveren op locatie.

Geen CO2-uitstoot

Onze volledig elektrische oplossingen dragen bij aan een schonere en stillere werkomgeving.

Flexibele huurtermijnen

Huur onze batterijen voor de periode die het beste bij de bedrijfsbehoeften past.

Direct beschikbaar

Onze batterijen kunnen direct worden geleverd en geïnstalleerd.

Veelgestelde vragen

Vragen over hoe onze mobiele batterijen u kunnen helpen bij de gewenste energieoplossing? Hier vindt je het antwoord op de meest gestelde vragen

Onze systemen zijn zo ontworpen dat ze direct na levering operationeel kunnen zijn. Ook zijn ze eenvoudig te bedienen en kan je alles monitoren met een handige app. 

Onze elektrische aggregaten vereisen minimaal onderhoud, voornamelijk periodieke controles en software-updates, in tegenstelling tot dieselaggregaten die regelmatig onderhoud en brandstofvervanging nodig hebben.

 

Ja, onze systemen zijn uitgerust met slimme technologieën die op afstand monitoring en beheer mogelijk maken, zodat je altijd inzicht hebt in de prestaties van je aggregaat.

 

Ja, onze duurzame aggregaten zijn uitstekend geschikt als noodstroomvoorziening voor kritieke toepassingen, dankzij hun betrouwbaarheid en snelle inzetbaarheid.

Ja, onze aggregaten kunnen worden geïntegreerd met zonne-energie en andere hernieuwbare energiebronnen voor een nog duurzamere energieoplossing.

Geluidsarme aggregaten van Portabolt zorgen voor een stille werkomgeving, wat ideaal is voor stedelijke bouwplaatsen, evenementen en andere toepassingen waar geluidsoverlast een probleem kan zijn. Dit verbetert niet alleen de werkomstandigheden, maar maakt het ook mogelijk om te werken in gebieden met strikte geluidsnormen.

Geluidsarme aggregaten voor uw energiebehoeften