Direct toegang tot voldoende stroom voor jouw bouwproject

Betrouwbare mobiele batterijoplossingen voor de bouw

OPLOSSINGEN OP MAAT

BETROUWBAAR

VEILIG EN SNEL

SCHOON EN STIL

Lang wachten voor bouwaansluitingen en emissieloze eisen

Energievoorziening op bouwplaatsen kan een uitdaging zijn. Traditionele stroombronnen zijn vaak onbetrouwbaar en kunnen door de lange wachttijd leiden tot vertragingen in de werkzaamheden. Bovendien zorgen tijdelijke oplossingen zoals dieselgeneratoren voor geluidsoverlast en uitstoot, wat niet bevorderlijk is voor een duurzame werkplek.

Portabolt biedt een efficiënte en duurzame oplossing met onze mobiele batterijoplossingen. Onze batterijen zijn eenvoudig te installeren en direct inzetbaar, waardoor bouwprojecten nooit stil komen te liggen.

Onze Portabolts

Voordelen van mobiele batterijen in de bouw

Portabolt biedt batterijen die eenvoudig te transporteren en te installeren zijn op elke bouwplaats. Ze bieden een stabiele en betrouwbare energiebron die volledig elektrisch en emissieloos is. Dit draagt bij aan een duurzame werkomgeving en voorkomt onnodige vertragingen door energietekorten. Onze batterijen zijn ontworpen voor langdurig gebruik en bieden hoge capaciteit, waardoor ze perfect zijn voor de diverse energiebehoeften van bouwprojecten.

Flexibele en schaalbare oplossingen

Onze mobiele batterijen bieden bouwbedrijven de flexibiliteit om snel en efficiënt op veranderende omstandigheden te reageren. Of het nu gaat om kleine of grote bouwprojecten, onze batterijen kunnen eenvoudig worden geschaald om aan specifieke energiebehoeften te voldoen. Ze zijn robuust en weerbestendig, presteren optimaal onder diverse omstandigheden en kunnen eenvoudig worden verplaatst en hergebruikt voor verschillende projecten.

Voorzien van stroom

Portabolt voor uw bouwproject

Met Portabolt’s mobiele batterijoplossingen kan je rekenen op betrouwbaarheid, duurzaamheid en uitstekende ondersteuning. We bieden flexibele huurtermijnen die aansluiten bij de bedrijfsbehoeften.

Overal en altijd krachtstroom

Betrouwbare batterijen die overal en altijd krachtstroom leveren op locatie.

Geen CO2-uitstoot

Onze volledig elektrische oplossingen dragen bij aan een schonere en stillere werkomgeving.

Flexibele huurtermijnen

Huur onze batterijen voor de periode die het beste bij de bedrijfsbehoeften past.

Direct beschikbaar

Onze batterijen kunnen direct worden geleverd en geïnstalleerd.

Veelgestelde vragen

Vragen over onze mobiele batterijoplossingen en hoe deze kunnen helpen bij bouwprojecten? Hier zijn antwoorden op de meest gestelde vragen.

Ja, onze mobiele batterijen zijn ontworpen met veiligheid in gedachten. Ze zijn robuust en bestand tegen ruwe omstandigheden op bouwplaatsen. Bovendien zijn ze voorzien van geavanceerde veiligheidsfuncties om oververhitting en kortsluiting te voorkomen.

Het installatieproces is eenvoudig en snel. Ons team zorgt ervoor dat de batterijen correct worden geplaatst en aangesloten op uw apparatuur. De accu trailers zijn na plaatsing direct operationeel inzetbaar.

Ja, onze mobiele batterijen kunnen worden geïntegreerd met andere energiebronnen, zoals zonne-energie of bestaande netaansluitingen, om een hybride systeem te creëren dat maximale efficiëntie en betrouwbaarheid biedt.

Onze mobiele batterijen zijn beschikbaar in verschillende capaciteiten, geschikt voor zowel kleine als grote bouwprojecten. Ze kunnen genoeg energie leveren om zware machines en gereedschappen te ondersteunen, afhankelijk van de specifieke behoeften van uw project.

Duurzame energie voor de bouw met portabolt

PORTABOLT
Centaurusweg 29
5015 TC Tilburg
Nederland