Het modulaire systeem van Portabolt

Het modulaire systeem van Portabolt zorgt ervoor dat het in iedere energie- en vermogenswens kan voorzien. Het zorgt er bovendien voor dat er geen onnodig groot systeem geplaatst wordt op een plek waar dat niet nodig is. Daarnaast kunnen we met al onze kennis en data in advies voorzien, zodat je ook zeker nooit te weinig energie of vermogen hebt op de plek waar je de Portabolt plaatst. Wil jij advies met betrekking tot jouw stroomvraag of wil je weten wat Portabolt nog meer voor voordelen heeft, neem dan contact met ons op.

Iedere capaciteit binnen handbereik

Modulair betekent dat ons systeem zo is opgezet dat we aan bijna elke wens van de klant kunnen voldoen. Zo kunnen we een klein 40 kWh / 15 kVA systeem leveren, maar ook een 160 kWh / 90 kVA. Doordat we flexibel zijn kunnen we een systeem zo opbouwen dat de klant altijd de optimale configuratie krijgt. Of je nu een licht- en geluidsinstallatie wilt laten draaien, een bouwkeet of hijskraan van energie moet voorzien, een netaansluiting wilt verzwaren of zware machines moet voorzien van stroom, wij kunnen door ons modulaire systeem de Portabolt leveren die aansluit op jouw wensen.

De voordelen van onze modulaire systemen

Het feit dat onze systemen modulair zijn brengt een aantal voordelen met zich mee. Daarnaast hebben de Portabolts nog een aantal voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld dieselaggregaten of andere energievoorzieningen. Hieronder vind je de belangrijkste voordelen van de Portabolt op een rij.

 • Emissieloos

  beter voor de omgeving dan een dieselgenerator.

 • Flexibel

  door het modulaire systeem, maar ook door de mobiliteit van de batterij die op een aanhangwagen te vervoeren is én overal op te laden is – bij een EV laadpaal, in een stopcontact of krachtstroom.

 • Kwalitatief

  wij hebben de Portabolt zelf ontwikkeld en opgebouwd, waardoor we de hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid te allen tijde kunnen waarborgen.

 • Betrouwbaar

  we zorgen ervoor dat onze modulaire systemen altijd leveren. Een van de belangrijkste redenen dat Defensie met Portabolts werkt.

 • Innovatief

  we vergaren constant kennis doordat we meten hoe de Portabolts in de praktijk gebruikt worden. Hierdoor lopen we voorop op het gebied van kennis van de markt en innovatie.

Van laptop batterijen tot de ontwikkeling van de Portabolt

Wij, de initiatiefnemers achter Portabolt, zijn ooit begonnen met het testen en hergebruiken van laptopbatterijen. Voor het testen van die batterijen hebben we destijds onze eigen testapparatuur ontwikkeld. Na verloop van tijd ontstond er een drang om meer te doen met de kennis en kunde op het gebied van batterijen, van waaruit de productie van grotere, mobiele batterijen ontstonden. Nu produceren en leveren we de betrouwbare, modulaire, mobiele accu’s die uitkomst bieden aan bedrijven en overheden die op uiteenlopende plekken en verscheidene momenten een extra externe stroomvoorziening nodig hebben.

Een configureerbaar systeem voor iedere toepassing

Ons configureerbare systeem zorgt ervoor dat je bij ons de oplossing vindt voor ieder mobiel energievraagstuk. Heb jij een specifieke wens of een specifieke toepassing en ben je benieuwd of de Portabolt kan voorzien in jouw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kom erachter.

Zij huren ook Portabolt: