Mobiele accu: de Portabolt

De Portabolt is dé mobiele accu voor bedrijven, overheden en bouwplaatsen die op zoek zijn naar een betrouwbare energieaanvoer, zonder het verbruik van fossiele brandstoffen en met de flexibiliteit van een aanhangwagen. Geen containerbatterij die geplaatst wordt, waarna er een transporteur moet komen als deze leeg is, maar een batterij die je aan de trekhaak kan koppelen en overal kunt opladen. Door het modulaire systeem te leveren voor alle toepassingen. De Portabolt is dé mobiele, modulaire en moderne batterij van nu.

Meer weten over Portabolt?

Voordelen van een Portabolt mobiele accu

Een Portabolt is eigenlijk een batterij aanhangwagen. Oftewel: een mobiele accu die jou in je energievoorziening voorziet, die je wanneer hij leeg is simpel achter je auto kan hangen om op te laden. En dat opladen gaat gemakkelijk bij iedere EV laadpaal, gewone stopcontacten of krachtstroom. De vele voordelen van de Portabolt op een rij:

 • Vrij van CO2-uitstoot

  in tegenstelling tot een mobiele generator die op fossiele brandstoffen werkt.

 • Zeer mobiel en gebruiksvriendelijk

  doordat hij op een aanhanger staat heb je geen hoge transportkosten en kun je zelf gemakkelijk het systeem weer opladen.

 • Overal oplaadbaar

  aan een EV laadpaal, gewone stopcontacten of krachtstroom, kies maar.

 • Op maat leverbaar

  door het modulaire systeem kunnen we een klein 40 kWh / 15 kVA systeem leveren, maar ook een 160 kWh / 90 kVA systeem. We kunnen dus precies leveren wat jij nodig hebt.

 • Zeer betrouwbaar

  een van de belangrijkste redenen dat Defensie met Portabolts werkt.

 • De grootste capaciteit in vermogen op de elektrische markt

  ook een voordeel van ons modulaire systeem.

 • Marktconforme prijs

  en het wordt met de stijgende dieselprijzen alleen maar voordeliger.

 • Stil en schoon

  geen zorgen over ronkende en stinkende diesel aggregaten.

 • Beschikbare kennis en data voorhanden

  door onze ingebouwde meetsystemen beschikken we over de kennis en data om jou goed te kunnen adviseren.

 • Snelle service

  omdat we de systemen zelf bouwen, weten we eventuele problemen ook snel op te lossen.

Toepassingen van een mobiele energievoorziening

In principe zijn de Portabolts overal voor in te zetten waar energie nodig is, maar ze worden het meest ingezet wanneer een netaansluiting verzwaard moet worden of een off-grid stroomvoorziening nodig is. De Portabolt wordt op deze manieren vaak gebruikt door Defensie, door weg- en waterbouw, door bouwterreinen en aannemers.

Is de Portabolt het duurzame alternatief?

Als je de Portabolt vergelijkt met een stroomaggregaat die op diesel werkt, dan kun je zeggen dat het een duurzaam of groen alternatief is. Maar eigenlijk vinden wij dat de batterij de norm moet zijn als het gaat om mobiele energie. Het zou de nieuwe standaard moeten zijn en iets wat de standaard is hoef je niet per se meer duurzaam of groen te noemen.

Een Portabolt proberen?

Ben je benieuwd wat een Portabolt voor je kan doen en hoe onze oplossingen voor mobiele energie aansluiten op jouw situatie? Neem dan eens contact op en laat ons je informeren.

Zij huren ook Portabolt: