Voordelen

DE VOORDELEN DIE EEN PORTABOLT BRENGT

De Portabolt is dé mobiele accu voor bedrijven, overheden en bouwplaatsen die op zoek zijn naar een betrouwbare energievoorziening, zonder het verbruik van fossiele brandstoffen en met de flexibiliteit van een aanhangwagen. Ons configureerbare systeem zorgt ervoor dat je bij ons de oplossing vindt voor iedere mobiel energievraagstuk.

MOBIELE ACCU

Door de moderne batterijtechniek waar we in onze Portabolts gebruik van maken zijn we in staat om veel energie in een relatief klein formaat te plaatsen. Een Portabolt-aanhanger stelt de gebruiker in staat om zelf met de bus of auto het systeem te verplaatsen naar een laadvoorziening. Je rijdt hem na de werkdag naar het depot, werf, huis of laadpaal, je laadt hem op en neemt hem de volgende werkdag weer in gebruik.

CONFIGUREERBAAR SYSTEEM

Het modulaire systeem van Portabolt zorgt ervoor dat het in iedere energie- en vermogenswens kan voorzien. Het zorgt er bovendien voor dat er geen onnodig groot systeem geplaatst wordt op een plek waar dat niet nodig is. Daarnaast kunnen we met al onze kennis en data in advies voorzien, zodat je ook zeker nooit te weinig energie of vermogen hebt op de plek waar je de Portabolt plaatst.

Zij huren ook Portabolt: