Portabolt huren

Wat als je een stroomvoorziening kan huren wat geen diesellucht met zich meebrengt, die geen geluidsoverlast veroorzaakt en die geen CO2 uitstoot om jou te voorzien in je energiebehoefte? Dan kom je waarschijnlijk uit bij Portabolt. Portabolt is dé mobiele batterij die jou voorziet in je energiebehoefte waar, wanneer en in welke hoeveelheid jij nodig hebt. En het mooie van de Portabolt is: heb je ook een aggregaat nodig bij de batterij, dan kan die er alsnog op aangesloten worden. In de praktijk blijkt echter vaak dat we een dusdanige maatwerkoplossing kunnen bieden met onze modulaire Portabolts, die we desgewenst kunnen ondersteunen met zonnepanelen, dat een aggregaat niet meer nodig is. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Een mobiele batterij of stroomaggregaat huren?

Als jij op zoek bent naar een mobiele energiebron die jou voorziet in de elektrische energie die jij nodig hebt, dan kun je kiezen voor een aggregaat/generator of een batterij/accu. Een Portabolt is een mobiele, modulaire en moderne batterij die jou kan voorzien in jouw stroomvoorziening zonder dat je een fossiele brandstof nodig hebt. Er was een tijd waarin een aggregaat huren goedkoper en gemakkelijker in gebruik was, maar dat is verleden tijd. Door de stijging van de prijzen voor fossiele brandstoffen, de stimulatie van hernieuwbare energie en de manier waarop de Portabolt-trailers gemakkelijk aan te koppelen is aan jouw trekhaak én op te laden is via een EV-laadpaal, maakt van de Portabolt dé oplossing.

De verschillen tussen een elektrische aggregaat en een Portabolt op een rij

Elektrische aggregaat


  • Werkt op fossiele brandstof (vaak op diesel)
  • Moet je op een bepaald moment bijtanken
  • Brengt uitstoot en een dieselgeur met zich mee
  • Maakt geluid
  • Geen nauwkeurige data over jouw verbruik

Portabolt


  • Is oplaadbaar bij iedere EV laadpaal
  • Oplaadbaar met zonnepalen
  • Stoot niets uit en is geurloos
  • Is geruisloos
  • Meet precies hoeveel je op welk moment hebt verbruikt

De betrouwbaarheid van een Portabolt

Een belangrijke reden waarom bedrijven kiezen om een aggregaat te huren, is omdat het ‘altijd levert’. Het mooie aan de Portabolt is dat deze ook altijd levert. Het is niet zonder reden dat Defensie, een partij waarbij betrouwbaarheid hét uitgangspunt is, gebruik maakt van de Portabolt. Wij bouwen onze batterijsystemen zelf, weten daardoor precies hoe ze in elkaar steken en meten ook alles wat ze doen, waardoor een eventueel probleem vaak op voorhand al gedetecteerd kan worden. Kortom: wil je betrouwbaarheid, dan kies je niet voor een dieselaggregaat, maar voor een Portabolt. Het feit dat je er dan ook geen CO2 mee uitstoot is natuurlijk een extra pluspunt.

De kosten

Sinds de introductie van de batterijen op de markt, was het huren van een aggregaat vaak voordeliger dan het huren van een batterij. Dit kwam vooral omdat de ontwikkelingskosten van een batterij erg hoog waren én de kosten voor brandstof relatief laag waren. Met het feit dat wij onze eigen batterijen hebben ontwikkeld en dat steeds voordeliger wordt én met de steeds maar rijzende brandstofprijzen, is dat voordeel voor een groot deel uit de wereld. Bovendien lijkt het erop dat de fossiele brandstofprijzen niet snel meer zullen dalen, eerder het tegenovergestelde. Benieuwd naar de prijs én alle mogelijkheden van een Portabolt? Neem eens contact met ons op, we helpen je graag.

Zij huren ook Portabolt: