Portabolt power logo

duurzame Offshore generator

Betrouwbare oplossingen voor jouw offshore projecten

Oplossingen op maat

Betrouwbaar

Veilig en Snel

Schoon en Stil

De noodzaak van verbeterde offshore energieoplossingen

Offshore projecten staan voor unieke uitdagingen als het gaat om energievoorziening. Traditionele dieselgeneratoren zijn vaak inefficiënt, luidruchtig en milieubelastend. Daarnaast brengt het vervoer en onderhoud van dieselbrandstof extra kosten en logistieke complicaties met zich mee. Deze problemen kunnen de operationele efficiëntie en de duurzaamheid van uw offshore activiteiten beïnvloeden.

Portabolt biedt een betrouwbare en duurzame oplossing voor deze uitdagingen. Onze offshore generatoren zijn volledig elektrisch en emissieloos, waardoor ze een schoner en stiller alternatief zijn voor conventionele dieselgeneratoren. Met Portabolt’s geavanceerde batterijsystemen kunt u rekenen op een stabiele en efficiënte energievoorziening.

Onze Portabolts

Innovatieve batterijtechnologie

Portabolt’s offshore generatoren zijn uitgerust met de nieuwste batterijtechnologieën om een betrouwbare en continue energievoorziening te garanderen. Onze systemen zijn speciaal ontworpen om de zware omstandigheden van offshore omgevingen te weerstaan. De robuuste en weerbestendige behuizingen zorgen ervoor dat onze batterijen altijd optimaal presteren, ongeacht de weersomstandigheden.

Kostenbesparend en logistiek efficiënt

Portabolt’s elektrische offshore generator biedt aanzienlijke kostenbesparingen door de eliminatie van brandstofkosten en de reductie van onderhoudsvereisten. Onze systemen vereisen minder frequente servicebeurten en hebben een langere levensduur dan traditionele dieselgeneratoren. Bovendien verminderen onze batterijen de logistieke complexiteit wat resulteert in lagere transportkosten en een eenvoudigere planning.

Voorzien van stroom

De voordelen van een portabolt generator

Of het nu gaat om tijdelijke energievoorziening of langdurige oplossingen, onze offshore generator zijn de ideale keuze.

Overal en altijd krachtstroom

Betrouwbare batterijen die overal en altijd krachtstroom leveren op locatie.

Geen CO2-uitstoot

Onze volledig elektrische oplossingen dragen bij aan een schonere en stillere werkomgeving.

Flexibele huurtermijnen

Huur onze batterijen voor de periode die het beste bij de bedrijfsbehoeften past.

Direct beschikbaar

Onze batterijen kunnen direct worden geleverd en geïnstalleerd.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over hoe Portabolt’s offshore generatoren jouw energiebehoeften kunnen vervullen? Hier zijn antwoorden op de meest gestelde vragen.

Onze systemen zijn ontworpen voor snelle en eenvoudige installatie. Na levering kunnen onze systemen vrijwel direct actief gezet worden.

Ja, onze generatoren zijn voorzien van robuuste behuizingen die bestand zijn tegen zware offshore omstandigheden.

Ja, onze generator kunnen naadloos worden geïntegreerd met bestaande energiesystemen om een efficiënte en betrouwbare stroomvoorziening te garanderen.

Kies voor betrouwbare offshore energie